Hruškové čtvrtky obsahují mnoho vitamínů, minerálů a vlákniny. Jsou také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.Na výrobu tohoto produktu byly hrušky pěstovány v kontrolovaném ekologickém zemědělství. Následně byly sesbírány v plné zralosti a zpracovány tak, aby si zachovaly svou jedinečnou chuť a vůni.Jsou ideální pro přípravu zdravých dezertů a moučníků. Lze je také použít jako přílohu k hlavnímu jídlu nebo jako zdravou svačinku.Tipy na použití hruškových čtvrtek BIO:• Použijte je jako přísadu do müsli, jogurtu nebo kaše.• Přidejte je do koláčů, dezertů nebo palačinek.• Podávejte je jako zdravou svačinku.
| Výživové hodnoty ve 100 g výrobku | |
|---|---|
| Energetická hodnota [kcal/kJ] | 306/1 280,304 |
| Tuky [g] | 0,6 |
| z toho nenasycené [g] | 0,2 |
| Sacharidy [g] | 69,7 |
| z toho cukry [g] | 62,2 |
| Bílkoviny [g] | 1,9 |
| Vláknina [g] | 7,1 |
| Sůl [g] | 0,015 |