Zelenina Bio

Sušené rajče solené BIO

Sušená rajčata obsahují značné množství bílkovin, sodíku, draslíku, dále vlákninu a vitamíny A či C. Mají hojné využití zejména v kuchyni – můžete je přidat do salátů, k masu anebo je svačit jen tak.   zobrazit celý článek

Rajče prášek BIO

Rajčata jsou velmi oblíbeným druhem zeleniny a jsou pěstována téměř po celém světě. Ročně se sklidí cca 160 milionů tun rajčat. Ta obsahují zejména vitamíny skupiny B, provitamín A, vitamíny C a E, draslík, fosfor, železo, jód a vápník. Díky těmto složkám rajčata detoxikují naše tělo, snižují cholesterol, zvyšují nám imunitu a čistí ledviny. Prášek z rajčat můžete využít při přípravě různých... zobrazit celý článek

Cibule prášek BIO

O cibuli máme první zmínky již ze Sumerských hliněných tabulek, či dokonce z Bible a to hlavně v souvislosti s léčebnými účinky této dnes velmi známé zeleniny. Cibule obsahuje draslík, sodík, bílkoviny, hořčík, vápník, železo a vitamíny A a C a díky těmto složkám působí jako antibiotikum, snižuje krevní tlak a čistí krev. Prášek z cibule má nezměrné množství... zobrazit celý článek

Česnek prášek BIO

Česnek má svůj původ ve střední Asii a ve starověku byl dokonce považován za posvátnou rostlinu. Řekové a Římané ho dávali jíst svým vojákům na válečných výpravách, věřili, že jim dodá sílu. Česnek obsahuje mnoho vitamínů, hlavně vitamíny A, B a C, jód, selen a vápník. Díky tomu nám česnek snižuje hladinu cholesterolu v krvi, posiluje náš organismus, podporuje hojení ran, sexuální výkonnost... zobrazit celý článek

Mrkev prášek BIO

Mrkev má svůj původ v Asii, přičemž v Evropě se rozšířila v období 12. století. Dnes se pěstuje po celém světě. A není se čemu divit, vždyť mrkve obsahují tolik látek, které jsou pro naše tělo nesmírně potřebné. Jsou to hlavně vitamíny (B, C, D, E, K, provitamin A), minerály draslík, hořčík, vápník, železo, fosfor, mangan a mnoho dalších. Díky těmto složkám zvyšují mrkve odolnost našeho... zobrazit celý článek

Celer prášek BIO

Celer se v Evropě začal pěstovat až po třicetileté válce, přičemž byl známý už ve starém Egyptě. Obsahuje velké množství vitamínů, zejména vitamínů skupiny B a vitamínu C. Dále jsou v něm obsaženy minerály jako například draslík, hořčík, sodík, fosfor,, dále pak vápník a aminokyseliny. Všechny tyto složky nám pomáhají snižovat krevní tlak, hubnout, zlepšují funkci ledvin, regulují... zobrazit celý článek

Červená řepa prášek BIO

Červená řepa má svůj původ ve středomoří, kde ji používali nejen jako jídlo, ale také jako lék. Obsahuje totiž značné množství látek, které jsou prospěšné pro náš organismus – hořčík, draslík, železo, mangan, zinek, vitamíny C a E a díky těmto složkám pomáhá červená řepa snižovat krevní tlak, posiluje imunitní systém, dodává lesk vlasům a nehtům a vyvolává optimistickou náladu. Prášek z... zobrazit celý článek

Zajímá vás víc ?

Napište nám, nebo zavolejte.





Nechce se vám psát? Nevadí, zavolejte...
0 0 0 0