Sušené švestky Bio

Švestky mají svůj původ v Kavkazu, odkud se rozšířily do celého světa. A momentálně se jedná o jeden z nejběžnějších druhů ovoce u nás. Navíc se jedná o velmi zdravou potravinu, neboť švestky obsahují značné množství vitamínu C, vitamíny E a A,vitamíny skupiny B, vápník, vlákninu, draslík, železo, mangan,zinek a měď. Díky těmto složkám udržují švestky zdraví našich kostí, pomáhají snižovat hladinu cholesterolu v krvi, zlepšují svalovou kondici a hojení ran a působí jako prevence před vznikem cukrovky. Využití najdou zejména v potravinářství. Přidávají se do müsli tyčinek, cereálních směsí a snídaňových kaší. A samozřejmě je můžete mlsat jen tak, rovnou z balíčku!

  • Sušené švestky Bio

Zajímá vás víc ?

Napište nám, nebo zavolejte.





Nechce se vám psát? Nevadí, zavolejte...
0 0 0 0