Mandle BIO
Mandle jsou vynikajícím zdrojem živin
Obsahuji mono nenasycené mastné kyseliny (2/3 tuku) které se podílejí na udržení LDL cholesterolu na nízké úrovni (přebytky se hromadí v tepnách), bez ovlivnění HDL cholesterol (který má ochranný účinek na cévy).
Obsahuji:
> 15% z vlákniny, která umožňuje pomalé trávení sacharidů.
> 19% rostlinné bílkoviny, která je dobrá pro udrženi rovnováhy proteinových poměru (rostlinný / živočišný)
> Mandle jsou také bohaté na hořčík, vitamin E (antioxidant ) a obsahuji dobré živiny pro srdce.
Mandle, jsou sytící potravinou.
Výzkumní pracovníci se domnívají, že mandle poskytuji pocit sytosti, díky z části jeho vysokým obsahem vlákniny a bílkovin. Konzumace mandlí pomáhá snižovat spotřebu ostatních potravin a rozptyluje pocit hladu
Mandle mají vynikající nutriční hustotu.
Kompenzuji častý nedostatek vitamínu E a hořčíku v lidském organizmu.
Zajímá vás víc ?
Napište nám, nebo zavolejte.