Ořechy Bio
Tygří ořechy Bio
Makadamový ořech Bio
Piniové oříšky Bio
Para ořechy Bio
Vlašský ořech drceny BIO
Drť z vlašských ořechů se výborně hodí do výroby zdravých tyčinek, cereálních směsí či kaší. Přidat je můžete také do smoothies, koláčů anebo také do salátů! Vlašské ořechy obsahují vitamín E, vitamíny skupiny B, bílkoviny, kyselinu listovou a hořčík. Díky těmto složkám v nich obsažených nám podporují funkci mozku, pozitivně působí proti depresím, jsou vhodné pro diabetiky a... zobrazit celý článek
Meruňková jádra hořká BIO
Hořká meruňková jádra se od sladkých liší zejména v obsahu vitamínu B17, kterého obsahují ohromné množství. Meruňková jádra jsou navíc zásaditá a obsahují hořčík. Můžete je přidat do své oblíbené snídaňové kaše, cereální směsi anebo je přidejte do domácích zdravých tyčinek. zobrazit celý článek
Meruňková jádra sladká BIO
Sladká meruňková jádra můžete svačit jen tak, přidat si je do cereálních směsí, kaší a dají se použít také při výrobě zdravých tyčinek, jako jedna z ingrediencí. Sladká meruňková jádra obsahují vlákninu, bílkoviny a zejména značné množství vitamínů skupiny B. zobrazit celý článek
Kešu ořechy BIO
Kešu ořechy jsou výbornou ingrediencí do zdravých tyčinek, cereálních směsí, snídaňových kaší, hodí se do salátů, využití najdou při pečení a můžete si z nich vyrobit také máslo. Kešu obsahují vitamíny skupiny B, vitamín A, E, C, mono-nenasycené mastné kyseliny, bílkoviny, zinek, hořčík a železo. Díky těmto složkám podporují kešu ořechy růst buněk, pozitivně působí na kůži a sliznice a... zobrazit celý článek
Arašídy blanšírované BIO RAW
Blanšírované arašídy jsou takové, které již byly zbaveny slupky, tyto jsou navíc v BIO a RAW kvalitě. Proto je můžete použít pro přípravu RAW dezertů, ale také klasických zákusků, zdravých tyčinek či cereálních směsí. Arašídy obsahují vitamín A, B, D, E, fosfor, mangan, draslík, železo, měď a zinek. Jsou silným antioxidantem, podporují růst svalů, zlepšují naši koncentraci a paměť a... zobrazit celý článek
Mandle JUMBO BIO
Mandle jsou ořechy bohaté na vitamíny skupiny B, hořčík, zinek, draslík, bílkoviny, vlákninu a vápník. Jedná se o zásadité ořechy s antioxidačními účinky. Posilují imunitu, pomáhají při osteoporóze, depresích, při pálení žáhy a mají pozitivní vliv na vlasy, nehty a pleť. Využít je můžete při pečení, produkci zdravých tyčinek, cereálních směsí a kaší, a můžou být přidány také do salátů. ... zobrazit celý článek
Zajímá vás víc ?
Napište nám, nebo zavolejte.