Sladidla nebio

Rýžový sirup

Rýžový sirup se nejčastěji používá jako přírodní alternativa rafinovaného cukru. Využít se dá při pečení různých sušenek, dortů, osladit si s ním můžete také své cereální směsi a skvěle se hodí také jako pojivo a sladidlo do zdravých tyčinek. Rýžový sirup obsahuje bílkoviny, sacharidy, draslík, zinek, mangan a hořčík. Velkou výhodou tohoto sirupu je také nulový obsah fruktózy, jejíž... zobrazit celý článek

Datlový sirup

Datlový sirup může být použit jako základ v potravinářském průmyslu pro velkou škálu výrobků. Datlovy sirup je vynikající náhradou cukru, svou vysokou sladkosti a jedinečnou chuti, dodává každému výrobku celkem jiný nádech. Datlový sirup je vhodný k použití do mnoha druhů potravin, jako jsou ovocné přípravky, všechny obilné výrobky, energetické tyčinky, zdravé snídaně nebo snídaňové sušenky.... zobrazit celý článek

Zajímá vás víc ?

Napište nám, nebo zavolejte.





Nechce se vám psát? Nevadí, zavolejte...
0 0 0 0