Sladidla Bio

Agave sirup Bio

zobrazit celý článek

Třtinový cukr Bio

Třtinový cukr je získáván z cukrové třtiny, která se pěstuje zejména v exotických zemích, odkud je právě tento cukr dovážen. Tento cukr obsahuje vitamíny skupiny B, hořčík, draslík, železo, vápní a melasu. Využití najde třtinový cukr zejména v kuchyni, jakožto alternativa pro klasický řepný cukr. Můžete ho tedy přidat do čaje, koláčů, dortů, sušenek apod.  zobrazit celý článek

Rýžový sirup Bio

Rýžový sirup se nejčastěji používá jako přírodní alternativa rafinovaného cukru. Využít se dá při pečení různých sušenek, dortů, osladit si s ním můžete také své cereální směsi a skvěle se hodí také jako pojivo a sladidlo do zdravých tyčinek. Rýžový sirup obsahuje bílkoviny, sacharidy, draslík, zinek, mangan a hořčík. Velkou výhodou tohoto sirupu je také nulový obsah fruktózy, jejíž... zobrazit celý článek

Kokosový cukr Bio

Kokosový cukr je jedním z modernějších sladidel, které postupně nahrazují klasické rafinované cukry. Tento cukr vzniká sběrem nektaru z květů kokosových palem, který se uvaří a vzniklý karamel se rozdrtí na malé krystalky. Kokosový cukr je nesmírně zdravý neboť jeho glykemický index je velice nízký a obsahuje mnoho látek, které jsou pro náš organismus prospěšné. Těmi jsou například... zobrazit celý článek

Datlový sirup BIO

Datlový sirup je výbornou zdravou alternativou rafinovaných cukrů. Vyrábí se ze zralých datlí a vody, bez přidávání cukru. Využít ho můžete na doslazení dortů, koláčů, sušenek, hodí se také jako pojivo a sladidlo do zdravých tyčinek, výborný je též v jogurtech anebo na zdravých palačinkách. Navíc datlový sirup je cenným zdrojem energie, antioxidantů, vitamínů, vlákniny a minerálů. Má... zobrazit celý článek

Zajímá vás víc ?

Napište nám, nebo zavolejte.





Nechce se vám psát? Nevadí, zavolejte...
0 0 0 0