Ostatní

Kokosový olej VIRGIN

Kokosový olej se získává z jader kokosových ořechů a existuje nezměrné množství jeho využití. V tropických oblastech je kokosový olej důležitou součástí potravy a zejména hlavním zdrojem tuku. Využít se dá při vaření jako náhrada běžných tuků, či při smažení. Široké využití má také v kosmetice a je oblíbeným doplňkem stravy sportovců. A není se čemu divit, kokosový olej totiž... zobrazit celý článek

Ovesné vločky Bio

Ovesné vločky se vyrábí drcením ovesných zrn a díky svým nutričním hodnotám jsou oblíbenou ingrediencí při přípravě zdravých pokrmů. Mají vysoký obsah bílkovin, obsahují vitamíny skupiny B, vitamín E, nenasycené mastné kyseliny, železo, vápník a sacharidy. Jsou lehce stravitelné, pomáhají snižovat krevní tlak, tlumit zvýšenou aktivitu štítné žlázy a pozitivně působí na nervovou soustavu. Využít... zobrazit celý článek

Vanilkový prášek Bio

Vanilka je fermentovanou tobolkou orchidejí rodu vanilovníku, které nacházejí svůj původ v Mexiku. Staří Toltékové a Aztékové vanilku dříve užívali při přípravě nápojů a placek z kakaových bobů, ale také jako léčivo k povzbuzení srdce a vzpružení celého organismu. Dnes se vanilka hojně využívá v kuchyni, zejména jako ingredience do sladkých jídel. Vanilkový prášek můžete... zobrazit celý článek

Vanilkové lusky Bio

Vanilkové lusky pochází z Mexika a jsou plodem jistých druhů orchidejí rodu vanilovníku. Tyto lusky byly již v minulosti používány na přípravu různých nápojů a pokrmů. Momentálně je využíváme hlavně při pečení, přidáváme je také do nápojů, například do proteinových drinků, a jelikož se jedná o extrémně aromatickou potravinu, využívá se extrakt z vanilky také při výrobě voňavek a... zobrazit celý článek

Zajímá vás víc ?

Napište nám, nebo zavolejte.





Nechce se vám psát? Nevadí, zavolejte...
0 0 0 0