Kakao

Karobový prášek BIO

Karob je plodem Rohovníku obecného, který má svůj původ pravděpodobně v oblasti východního středomoří. Tyto plody se nejčastěji používají jako zdravější alternativa kakaa neboť neobsahují kofein a žádné další psychoaktivní látky. A navíc je kalorická hodnota karobu o třetinu menší než kalorická hodnota kakaa. Využít se dají také jako náhrada mouky při bezlepkové dietě. Karob... zobrazit celý článek

Kakaový prášek BIO

Kakaový prášek je získáván z nepražených kakaových bobů a své využití najde zejména v kuchyni. Můžete ho přidat do koláčů, dortů, sušenek, cereálních směsí, snídaňových kaší, smoothies anebo do zdravých tyčinek. Kakaový prášek je také cenným zdrojem minerálů, jako je vápník, hořčík, železo, zinek, draslík a síra. Syrový kakaový prášek je antidepresivem a přírodním afrodiziakem. Posiluje... zobrazit celý článek

Kakaové boby drcené Bio

Kakaovníky mají své kořeny v Jižní Americe a Aztékové plody těchto stromů používali dokonce jako platidlo. Za 3 kakaové boby jste si mohli koupit králíka. V dnešní době se většina plantáží kakaa rozléhá v západní Africe. Kakao se používá zejména jako základní surovina pro výrobu čokolády. Drcené boby můžete použít také při pečení koláčů, dortů a sušenek. Hodí se také do zdravých tyčinek... zobrazit celý článek

Zajímá vás víc ?

Napište nám, nebo zavolejte.





Nechce se vám psát? Nevadí, zavolejte...
0 0 0 0